Een strandwandeling

Wonen in Perth betekent vlakbij het strand wonen. Vanmorgen met Inge een strandwandeling gemaakt. Om 8 uur kwam zij mij ophalen en we reden naar City Beach. Het was een koele heldere ochtend en we besloten op blote voeten door het rulle zand te lopen. Tjonge jonge, dat viel niet mee. Exclusief 2 korte pauzes hebben we toch bij elkaar 45 minuten door het zand gestampt en we waren zo moe en zo voldaan toen we tegen de auto aanleunden. Nu is het bijna aan het eind van de dag en mijn spieren zijn zo goed te voelen – sportschool gevoel.
Tijdens de wandeling bespraken we de Neerlandia vergadering van gisteravond en hoe goed die verlopen is; er had een ontspannen sfeer rond de tafel gehangen.
We voelden ons allebei zo voldaan na het lopen en bijpraten dat we besloten bij Piccolo in West Leederville een kopje koffie te drinken. Een kleine, eclectische corner shop waar de koffie verrukkuluk is. We haalden wel eerst Barrie op, die ging gezellig mee. Hij bestelde een muffin die hij met mij wilde delen maar dat heb ik niet gedaan: even een paar dagen geen koolhydraten.
Al met al waren we om 10.15 uur klaar met alles en kon de dag beginnen. Ik had besloten om naar Floreat te gaan om kerst kado’tjes te kopen. Dat lukte ten dele maar nadat ik ook nog bij Innaloo was geweest had ik alles in huis wat ik hebben moest. Nu is het een kwestie van inpakken en dan op zaterdag meenemen naar Marieke omdat haar vader alle cado’tjes mee naar NL neemt en ze daar verstuurt naar de familie (ook die in UK).
Een geslaagde dag: doodmoe door goeie oefening, weinig gegeten en voor iedereen de kerstkado’tjes in huis. Barrie heeft bovendien planken aan de bar rond het zwembad gemaakt en die bar is nu ook bijna af. Ik zal daar eens een foto van plaatsen – ziet er nu al goed uit alhoewel hij, die bar, nog onbruikbaar is.
All good. Heerlijke dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s