Nog twee maanden en een week …

Dat schreef mijn zus gister, refererend aan haar vertrek uit Nederland om in Australie een vakantie van 6 weken te beginnen. Start punt? Ons huis in Perth! Tijd vliegt. Ik besloot dan ook om die tijd nu als afval-tijd te gaan gebruiken want zonder een datum in zicht vind ik het heel moeilijk om focus te houden op het afvallen. Gelukkig is het vandaag maandag, een mooie dag om (weer) te beginnen.
Net terug van een wandeling, niet langs het meer. Na 12 jaar rond het meer lopen vond ik het welletjes en bedacht dat ik voor de verandering door de wijk ging lopen. Wat een goed idee bleek dat. Heuvel op, heuvel af en overmorgen pak ik er twee straten bij. Overmorgen? Ja, want morgen ga ik met Ingrid een strandwandeling maken; zij komt mij om 8 uur ophalen.
Vanavond is er weer de maandelijkse Neerlandia Committee meeting. Dit zou wel eens het begin van een nieuwe fase voor de club kunnen worden – Nederlandia Mark II: verhuizen of niet verhuizen?
Verder ligt er een heerlijke maandag voor me: het weer is prachtig en het zwembad glinstert. Veel opruimen gepland voor vandaag: daar zijn maandagen altijd goed voor.
Maar eerst kaartjes bestellen voor een aantal voorstellingen gedurende het Perth International Arts Festival.
Daarna een grapefruit en twee eitjes voor ontbijt.
Bring it on – nog 2 maanden en een week ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s